Wintersport Nieuws > Dutchweek Val Thorens 2018

Dutchweek Val Thorens 2018

14-03-2018

In de aankomende meivakantie van 28 april t/m 5 mei vindt in Val Thorens de jaarlijkse Dutchweek Snowtime plaats.
Dit jaar al voor de 27ste keer. Beleef met Snowtime de Dutchweek met sneeuw, zon, après-ski feesten, kidsdisco’s, live muziek en volop gezelligheid!

Dutchweek Snowtime: The One & Only!
Vanaf de eerste kennismaking was het raak. Val Thorens had het allemaal! De sneeuwzekerheid tot laat in het winterseizoen is ongekend, dit moest en zou de plek worden waar we in 1991 met de eerste Dutchweek van start gingen. Het eigen skigebied met 150 km en de skiliften behoren tot de absolute wereldtop. Het compacte dorp en de ligging van alle accommodaties ten opzichte van de pistes is bijzonder. De hoge ligging op 2300 m maakt dat Val Thorens tot het einde van de winter een sneeuwgarantie afgeeft. Ruim 90% van de pistes ligt boven de 2000 m en zijn geschikt voor alle niveau’s. Voor kinderen, beginners en experts. Het nieuw ontworpen snowpark belooft veel goeds, het off-piste terrein is grandioos!

Boek je bij Snowtime, dan krijg je de hele week gratis en exclusief toegang tot de après-ski in onze feesttent met shows van bands en DJs. Ook krijg je met het Snowtime polsbandje korting op parkeren, boodschappen en in veel restaurants. Naast je appartement en skipas zijn er veel extra’s te boeken, zoals:

First Tracks: als eerste in de lift en de piste op, met ontbijt in bergchalet
Nederlandse ski- & snowboardlessen voor kinderen van 4 t/m 12 jaar
Nederlandse beginnersles kind 3 t/m 5 jaar in veilige Kids les/speelzone
Lunchopvang ‘Broodje mee’ tot 14:00 uur met Nederlandse begeleiding
Ski Experience NL lessen met ‘Direct Feedback’ aanpak
Ski- & snowboardlessen van de Franse scholen ESF en Prosneige
Royal Class bus, directe lijnen met vertrek uit NL op vrijdagavond
Dutchweek Accommodaties + gratis 7e dag skipas!

Snowtime heeft een enorm Dutchweek aanbod in appartementen en hotels. Boek je een week dan is de skipas 7 dagen inbegrepen, maar je betaalt slechts 6 dagen. Heb je advies nodig bij het uitkiezen van je accommodatie dan helpen wij je graag (telefoon, chat, mail). Bekijk en boek alle accommodaties direct online.

Bron: https://goo.gl/rEo4g6

« Terug naar het wintersport nieuws